Workshop „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”

VISTE written in latin font and in braille with logos of IKY and Erasmus+
Wednesday, January 23, 2019

Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca organizează miercuri, 23.01.2019, între orele 11:00-17:00, în sala festivă a liceului workshop-ul intitulat „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”.
Evenimentul se adresează cadrelor didactice care predau elevilor cu și fără dizabilități vizuale, precum și altor persoane implicate în educație în organizații non-guvernamentale și este desfășurat în cadrul PROIECTULUI ERASMUS+ VISTE: “Empowering spatial thinking of students with visual impairment” (Dezvoltarea gândirii spațiale la elevii cu dizabilități vizuale), 2016-1-EL01-KA201-023731.
În cadrul atelierului participanții vor avea ocazia să lucreze utilizând componentele educaționale realizate și să testeze instrumentul digital creat în proiect, în vederea îmbunătățirii gândirii spațiale la elevii cu dizabilități vizuale. Componentele educaționale cu care vom lucra implică atât elemente bidimensionale accesibilizate, cât și obiecte 3D elaborate cu ajutorul imprimantei achiziționate în cadrul proiectului.
Workshop poster: http://visteproject.eu/document/viste-multiplier-event-lsdv-23-january-2...